Om OSS

Vi er en gruppe unge turistfagfolk, lokale reiseledere og reiseeksperter med mange års erfaring. Og vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen på alle destinasjonene dine.
Bare i Peru er det rundt 5000 reisebyråer (lovlige og ulovlige) og mer enn tusenvis av virtuelle plattformer som selger turer og overnatting, tenk deg nå i hele Latin-Amerika; og også mange av dem bryr seg ikke om oppmerksomheten og god kundeservice, langt mindre har de å gjøre med riktig inspeksjon og forbedring av sine egne tjenester.
Slik ble Tctrips født, en plattform med menneskelige agenter som skal ha ansvaret for å anbefale de beste turisttjenestene; turer, hoteller, restauranter, reisebyråer, etc.

Vi tar oss av å besøke og inspisere hvert byrå og hvert hotell på månedlig basis, vi vet at det allerede finnes plattformer som TripAdvisor og Booking, som er basert på anbefalingene fra passasjerene deres, og mange av kommentarene deres gjøres virtuelt. Vi passer tvert i mot hele tiden å gjennomgå deres aktiviteter og tjenester, på denne måten sørger vi for at de gir oss det vi forventer. Og ikke nok med det, men vi lager også en avtale for våre passasjerer, og på denne måten gir vi dem ferske restauranter, overnattingssteder og hoteller med tjenestene de leverer, juridiske byråer og år med tjeneste. Og det beste er at hvis du bestiller gjennom plattformen vår, får du tilgang til de rimeligste prisene.

Men det viktigste vil være å hjelpe og støtte de små reiselivsbedriftene som ofte forsvinner på grunn av mangel på kunder, så med alle inntektene til denne siden vil vi sørge for opplæring av alle samfunnene som ikke er kjent og ikke har kunnskap om turisme.

Våre kjerneverdier

  • Ærlighet og integritet.
  • Engasjement for kulturen og samfunnet i verden.
  • Arbeid som et team som deler kunnskap, erfaring og engasjement.
  • Kunder blir våre venner
  • Kreativitet og innovasjon går hånd i hånd

Vår visjon

Vi tilbyr kvalitets- og personlige turer, uansett type. Vi er anerkjent som verdens ledende turoperatør og byrå, og bidrar sterkt til utviklingen av reiselivsnæringen.

Vi håper å bygge et fullt bærekraftig selskap som tilbyr tjenester av høyeste kvalitet til besøkende.

Reis trygt og bekymringsfritt med Tctrips