Om OSS

Hallo!!! Takk for at du besøkte oss og velkommen til Tc Trips. Vi er en gruppe unge profesjonelle turister, lokale guider og reiseeksperter fra hele verden. Vi har reist og gitt unike opplevelser i Peru – Bolivia i mange år. Nå ønsker vi å gi deg alle disse flotte opplevelsene på alle reisemålene dine – slik at besøket ditt blir uforglemmelig, personlig og unikt (men ikke bare det. Vi vil også at turen din skal påvirke, bidra og bringe et smil til de som trenger det).

Som du vet, er det bare i Peru mer enn 5000 reisebyråer (lovlige og ulovlige) og tusenvis av virtuelle plattformer – og forestill deg nå at det er utallige i hele Sør-Amerika.
Mange av disse byråene er selvbetjente, uten fordeler for lokalbefolkningen eller små bedrifter. Andre selskaper fungerer kun som mellomledd, priser langt over markedsprisen og tjener på å lure turister. De bryr seg ikke om oppmerksomhet og god service overfor kunden og enda mindre om kvalitetskontroll og forbedring av egne tjenester.

Peruansk reisebyrå med sertifikat
Peruansk reisebyrå med sertifikat

Slik ble Tc Trips født. En plattform for å kutte ut mellomleddet og koble den reisende med de rette lokale reisebyråene, byråer som virkelig oppfyller det de tilbyr med en god service, men fremfor alt tilbyr bærekraftig turisme. Både for den reisende og for deres begunstigede; byråer som virkelig bidrar til lokalbefolkningen og lokalsamfunnene som virkelig drar nytte av turismen.

«I flere år har vi vært vitne til målrettet turisme som bare kommer visse byer, visse mennesker og bedrifter til gode. Derfor ønsker vi i TC Trips å ta turismen til neste nivå, til byer, mennesker og små bedrifter som aldri har blitt berørt eller nytt godt av. fra reiseliv. Ikke nok med det, vi ønsker også å utdanne og forberede dem om reiselivstjenester slik at de kan gi våre fremtidige besøkende en unik opplevelse. Dette er vårt hovedmål».

Våre turer og pakker

Det er derfor vi laget Tc Trips-pakkene, som er pakker som kommer lokalsamfunn, enkeltpersoner, lokale bedrifter og små reisebyråer til gode som virkelig ønsker å gjøre noe.Machu Picchu

Eksempel: Vi jobber med ulike typer virksomheter og fagfolk (lokale guider, hoteller, restauranter, transportselskaper) og bytter mellom dem slik at alle får utbytte. Vi besøker nye bedrifter og drar til steder som aldri har vært besøkt før; så lenge de gir sikkerhet og god turistservice til våre reisende.

Vi gransker dem og avlegger regelmessige personlige besøk selv for å måle kvaliteten på tjenesten.

Våre kjerneverdier

  • Ærlighet og integritet.
  • Engasjement for verdens kultur og samfunn.
  • Jobber som et team som deler kunnskap, erfaring og engasjement.
  • Kunder blir våre venner
  • Kreativitet og innovasjon ligger til grunn

Vi er partnerskap med https://www.machupicchurejser.dk/ og https://www.machupicchureise.de/

«Sikker og bekymringsfri reise med Tctrips»