Bytur Cusco

Byturen til Cusco er en av turene du ikke må gå glipp av når du reiser til keiserbyen Inkaene, en tur som lar deg kjenne til de mest relevante attraksjonene rundt keiserbyen; fordyp deg i magien og fyll deg selv med mange anekdoter på denne turen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Bytur Cusco
Price
USD 10
Product Availability
Pre-Order Only

Reiserute Bytur Cusco

Dag 1 :

Byturen i Cusco begynner med henting fra deres respektive hoteller og møtepunkter, mellom 13 t til 13: 30 t for deretter å starte omvisningen på Plaza de Armas hvor guiden vil forklare om historien, deretter vil vi besøke tempelet av solen kjent som Qoricancha, og avslutter denne turen i byen, vil vi gå ombord på vår mobilitet for å gå til de arkeologiske stedene som er utenfor byen, starter med Saqsayhuman med sin mystiske megalittiske konstruksjon, vi vil besøke Qenqo og Tambomachay i det fjerne vi setter pris på Puka Pukara, som kulminerer denne turen mellom 18:30 ca.

Hvilke steder besøker vi i Cusco City Tour?

Plaza de Armas i Cusco

Det første stoppet er i sentrum, eller hovedtorget i Cusco, her ble alle slags seremonier holdt, og inkahærens seire ble feiret. Etter den spanske erobringen ble den forvandlet til et torg av de nye herskerne, som bygde katolske templer og herskapshus på ruinene av de gamle inka-palassene. Det er også omgitt av majestetiske katedraler; vi finner Basilica Cathedral of the Virgin of the Assumption, konstruksjon av mer enn 550 år gammel, som ble bygget spesifikt i år 1560 på Inca Huiracocha-palasset. En annen detalj er at også på dette torget ble Tupac Amaru II henrettet i 1781 (den andinske William Wallace).

Qoricancha-tempelet

Qoricancha, Ccorichancha (på Quechua: Quri Kancha, 'Golden Temple or Golden Enclosure') også kjent som klosteret Santo Domingo, er det andre religiøse stedet å besøke. Dette var det viktigste Inca-tempelet, som senere ble ødelagt av conquistadorene under koloniseringsprosessen.

Denne gylne innhegningen, som den ble kjent, var et hellig sted hvor inkaguden Inti (Sol) ble tilbedt, så den kunne bare gå inn fastende, barbeint og med en last på ryggen som et tegn på ydmykhet. Fronten var en majestetisk vegg laget av det fineste murverk, dekorert kun av en tynn plate av rent gull som var tre meter høy, med et tak av fin og delikat kuttet halm. Her vil fusjonen mellom den spanske inkakulturen bli fremhevet. Vi vil også se kunstneriske malerier som tilhører kolonien.

Sacsayhuaman arkeologiske park

I utkanten av Cusco er det tredje stoppet, et gåtefullt sted kalt Sacsayhuaman. Det er en inka "seremoniell festning" som ligger to kilometer nord for byen Cusco. Det er en struktur laget av enorme steiner skåret i granitt, omtrent 9 meter høye og veier omtrent 100 tonn nesten i perfekt posisjon. Med utslettelsen av inka-adelen forsvant teknikkene som tillot byggingen av denne monumentale festningen eller helligdommen fra menneskets minne;

Hvis du gjør City Tour Cusco, den 24. juni, kan du nyte på dette stedet Festival of the Sun eller Inti Raymi, en årlig feiring og emblematisk og unik over hele verden.

Qenqo arkeologiske park

Qenko eller labyrint, på inkaenes tid, var et annet senter dedikert til ritualen som har et halvsirkelformet amfiteater hvor de døde ble plassert og dets t-banegallerier. Det sies at det ble utført kulter og seremonier dedikert til moder jord, som er ødelagt av tidens gang, men ikke så mye som å kalle det ruiner.

Puca Pucara

Puca Pucara får navnet sitt på quechua av "Rød festning", på grunn av den røde fargen som steinene får under solnedgangen eller soloppgangen, er denne fargen på grunn av jernet, det er verdt å nevne at det var en militær konstruksjon eller festning og er sammensatt av store vegger, terrasser og trapper og var en del av det defensive komplekset til Cusco, spesielt av Inkariket.

Tambomachay arkeologiske park

Tambomachay på spansk, eller Tampumachay som på lokalt språk ville være, 'hvilested'), består av et arkeologisk sted beregnet for tilbedelse av vann og slik at inkaene og hans hær kunne hvile. Det ligger kun 100 meter fra Puca Pucara. Den er sammensatt av utskårne bergarter, som danner et vakkert sett med kanaler og fosser, som for tiden er aktive fra kilder.

Hva inkluderer byturen i Cusco?

Hva det inkluderer:

  • Turisttransport.
  • Hent fra hotellet (hotellet ditt må være i nærheten av hovedtorget i Cusco eller det historiske sentrum, hvis det er i et urbant område vil vi koordinere et møtepunkt).
  • Profesjonell reiseleder på spansk og engelsk.

Byturen inkluderer ikke:

  • Adgang til de forskjellige attraksjonene å besøke. (Inngangsbilletten kan kjøpes på hvert arkeologisk sted).
  • Tjenester som ikke er beskrevet i programmet vårt.

Hva du skal ta med til bytur Cusco

Hvilke inngangsbilletter trenger du til byturen i Cusco?

Inngangsbilletter Qoricancha 15.00 soles eller 5 USD for det første punktet (Vi kan gjøre det ved inngangsdøren, koordiner med guiden som vil hjelpe deg til enhver tid) for innenlandske og utenlandske turister. I TILLEGG krever vi en delvis eller generell turistbillett i henhold til reiseplanen din i byen Cusco. Det er to typer inntekter, dette vil avhenge av antall dager du skal bo i byen Cusco.

Delvis turistbillett

Hvis du bare ønsker å gjøre byturen i byen Cusco, trenger du «Delvis turistbillett» som er inkludert inntekten til Sacsayhuaman, Qenqo, Pukapukara og Tambomachay: Pris: for utlending Voksen: s/. 70,00 Se Turistbillett Voksen Nasjonal Pris: s/. 40.00 Se turistbillett

Generell turistbillett

Hvis du ønsker å gjøre denne turen og mange andre, anbefaler vi at du kjøper denne billetten. ***Med den generelle turistbilletten vil du ikke bare kunne besøke: Sacsayhuaman, Qenqo, Pukapukara, Tambomachay i tillegg inkluderer denne billetten inngangen til Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Pikillaqta og museet inne i byen av Cusco som Qoricancha-museum, regionalt historisk museum, museum for samtidskunst og monumentet til Inca Pachacutec.*** Pris for utlending Voksen: s/. 130,00 Se Turistbillett Voksen Nasjonal Pris: s/. 70,00 Se Turistbillett

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Bytur Cusco
Price
USD 10
Product Availability
Pre-Order Only

bytur Cusco kart

  • Van eller Sprinter
  • Engelsk og spansk
Tripadvisor badge

Peru Offisiell agent

Peru Agent
EXCELLENT rating
Based on 9 reviews
Their service is outstanding. I would recommend you make a trip with them for a great experience. Finally, they are professional and reputed.
Ashraful Islam
Ashraful Islam
19/03/2023
It was an awesome trip to peru.thanks for making my travel remarkable one.
Abida Akhter
Abida Akhter
13/03/2023
It was a fantastic trip to Peru.I really enjoyed it 🙂
MOHAMMAD IRFAN
MOHAMMAD IRFAN
13/03/2023
It was really a great trip.. I would like to recommend book your trip through this agency
Badhon Dalbot
Badhon Dalbot
13/03/2023
Excelente,se los recomiendo gracias
Julian Tarifa Choque
Julian Tarifa Choque
25/09/2022
This is undoubtedly one of the best travel agencies!!!
Erich T
Erich T
25/09/2022

Gi oss en vurdering