Den här sekretesspolicyn beskriver vår policy och våra förfaranden för insamling, användning och utlämnande av din information när du använder tjänsten och informerar dig om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda Tjänsten godkänner Du insamling och användning av information i enlighet med denna Integritetspolicy.

Tolkning och definitioner

Tolkning

De ord vars begynnelsebokstav är versaler har betydelser som definieras under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

I denna integritetspolicy avses med:

  • Med konto avses ett unikt konto som skapats för dig för att få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.
  • Närstående betyder en enhet som kontrollerar, kontrolleras av eller står under gemensam kontroll med en part, där ”kontroll” betyder ägande av 50 % eller mer av aktierna, aktieinnehavet eller andra värdepapper som ger rätt att rösta för val av styrelseledamöter eller annan ledningsrätt.
    Företag (som i detta avtal kallas antingen ”företaget”, ”vi”, ”oss” eller ”vår”) avser Tc Trips, Krohaven 16.
  • Cookies är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats och som innehåller uppgifter om din surfhistorik på den webbplatsen bland många andra användningsområden.
  • Land hänvisar till: Danmark
  • Med enhet avses alla enheter som kan få tillgång till tjänsten, t.ex. en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.
  • Personuppgifter är all information som rör en identifierad eller identifierbar individ.
  • Tjänsten avser webbplatsen.
  • Tjänsteleverantör avser varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifter på uppdrag av företaget. Med detta avses tredjepartsföretag eller enskilda personer som är anställda av företaget för att underlätta Tjänsten, tillhandahålla Tjänsten på företagets vägnar, utföra tjänster i samband med Tjänsten eller hjälpa företaget att analysera hur Tjänsten används.
  • Tredjeparts tjänst för sociala medier avser en webbplats eller en webbplats för ett socialt nätverk genom vilken en användare kan logga in eller skapa ett konto för att använda tjänsten.
  • Användningsdata avser data som samlas in automatiskt, antingen genom användning av Tjänsten eller från själva Tjänstens infrastruktur (t.ex. varaktigheten av ett sidbesök).
  • Webbplatsen avser Tc Trips, som är tillgänglig från https://www.tctrips.com/.
  • Med ”du” avses den person som använder tjänsten, eller det företag eller annan juridisk enhet för vars räkning personen använder tjänsten.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av uppgifter som samlas in

Personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress
  • För- och efternamn
  • Telefonnummer
  • Adress, delstat, provins, postnummer, stad.
  • Användningsuppgifter

Användningsuppgifter

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan innehålla information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, de sidor i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du spenderar på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du får tillgång till tjänsten via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, den typ av mobil enhet du använder, ditt unika ID för mobil enhet, din mobila enhets IP-adress, ditt mobila operativsystem, den typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du får tillgång till tjänsten med eller via en mobil enhet.

Information från tredje parts sociala medietjänster

Företaget låter dig skapa ett konto och logga in för att använda tjänsten via följande sociala medietjänster från tredje part:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Om du väljer att registrera dig via eller på annat sätt ge oss tillgång till en social medietjänst från en tredje part kan vi samla in personuppgifter som redan är associerade med ditt konto för din sociala medietjänst från en tredje part, till exempel ditt namn, din e-postadress, dina aktiviteter eller din kontaktlista som är associerad med det kontot.

Du kan också ha möjlighet att dela ytterligare information med företaget via kontot för din sociala medietjänst från tredje part. Om du väljer att tillhandahålla sådan information och personuppgifter, vid registrering eller på annat sätt, ger du företaget tillstånd att använda, dela och lagra den på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy.

Spårningsteknik och cookies

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningsteknik som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. De tekniker som vi använder kan inkludera:

Cookies eller webbläsarcookies. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Om Du inte accepterar cookies kan Du dock inte använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den vägrar cookies kan vår tjänst använda cookies.
Webbfyrar. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas web beacons (även kallade clear gifs, pixeltaggar och single-pixel gifs) som gör det möjligt för företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel för att registrera populariteten för ett visst avsnitt och kontrollera system- och serverintegritet).
Cookies kan vara ”bestående” eller ”sessionscookies”. Permanenta cookies finns kvar på din dator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både sessionscookies och permanenta cookies för de ändamål som anges nedan:

Nödvändiga/viktiga cookies
Typ: Sessionscookies
Administreras av: Vi
Syfte: Dessa cookies är nödvändiga för att ge dig de tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda vissa av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa cookies kan de tjänster som du har begärt inte tillhandahållas, och vi använder dessa cookies endast för att tillhandahålla dig dessa tjänster.
Policy för cookies / meddelande Acceptans Cookies
Typ: Beständiga cookies: Typ: Beständiga cookies
Administreras av: Oss
Syfte: Dessa cookies identifierar om användarna har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.
Cookies för funktionalitet
Typ: Typ: Beständiga cookies
Administreras av: Vi
Syfte: Dessa cookies gör det möjligt för oss att komma ihåg de val du gör när du använder webbplatsen, t.ex. dina inloggningsuppgifter eller språkpreferenser. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och undvika att du måste ange dina inställningar på nytt varje gång du använder webbplatsen.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive för att övervaka användningen av vår tjänst.
För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De Personuppgifter som du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i Tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.
För att fullgöra ett avtal: Utveckling, efterlevnad och genomförande av köpeavtalet för de produkter, artiklar eller tjänster som Du har köpt eller av något annat avtal med oss via Tjänsten.
För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra motsvarande former av elektronisk kommunikation, såsom push-notiser i en mobilapplikation om uppdateringar eller informativ kommunikation som rör funktionaliteter, produkter eller avtalade tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för att genomföra dem.
För att förse dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder och som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om, såvida du inte har valt att inte få sådan information.
För att hantera dina förfrågningar: För att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.
För företagsöverföringar: Vi kan använda dina uppgifter för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av några eller alla våra tillgångar, oavsett om det sker som ett pågående företag eller som en del av en konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där personuppgifter som innehas av oss om våra Tjänsteanvändare är bland de överförda tillgångarna.
För andra ändamål: Vi kan komma att använda dina uppgifter för andra ändamål, t.ex. för dataanalys, identifiering av användningstrender, fastställande av effektiviteten hos våra reklamkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, våra produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.
Vi kan dela dina personuppgifter i följande situationer:

Med tjänsteleverantörer: Vi kan dela dina personuppgifter med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att kontakta dig.
För företagsöverföringar: Vi kan dela eller överföra dina personuppgifter i samband med, eller under förhandlingar om, en fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet till ett annat företag.
Med närstående företag: Vi kan komma att dela dina uppgifter med våra dotterbolag, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa dotterbolag respekterar denna sekretesspolicy. Närstående bolag inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.
Med affärspartners: Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
Med andra användare: När Du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare kan sådan information ses av alla användare och kan spridas offentligt utanför. Om du interagerar med andra användare eller registrerar dig via en tredjeparts sociala medietjänst kan dina kontakter på den tredjeparts sociala medietjänsten se ditt namn, din profil, bilder och en beskrivning av din aktivitet. På samma sätt kommer andra användare att kunna se beskrivningar av Din aktivitet, kommunicera med Dig och se Din profil.
Med ditt samtycke: Vi kan avslöja dina personuppgifter för andra ändamål med ditt samtycke.

Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer att behålla dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi måste behålla dina uppgifter för att följa gällande lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata sparas i allmänhet under en kortare tidsperiod, utom när dessa data används för att stärka säkerheten eller förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller om vi är juridiskt skyldiga att spara dessa data under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive Personuppgifter, behandlas på Företagets driftskontor och på alla andra platser där de parter som är involverade i behandlingen är belägna. Det innebär att denna information kan överföras till – och upprätthållas på – datorer som finns utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av att du lämnar sådan information utgör ditt samtycke till denna överföring.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns adekvata kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Ta bort dina personuppgifter

Du har rätt att radera eller begära att vi hjälper dig att radera de personuppgifter som vi har samlat in om dig.

Vår tjänst kan ge Dig möjlighet att radera viss information om Dig från Tjänsten.

Du kan uppdatera, ändra eller radera dina uppgifter när som helst genom att logga in på ditt konto, om du har ett, och besöka avsnittet för kontoinställningar där du kan hantera dina personuppgifter. Du kan också kontakta oss för att begära tillgång till, korrigera eller radera personlig information som du har lämnat till oss.

Observera dock att vi kan behöva behålla viss information när vi har en rättslig skyldighet eller laglig grund för att göra det.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktioner

Om företaget är involverat i en fusion, ett förvärv eller en försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att meddela detta innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan sekretesspolicy.

Lagtillämpning

Under vissa omständigheter kan företaget vara skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller ett statligt organ).

Andra rättsliga krav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • uppfylla en rättslig förpliktelse.
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom.
  • Förebygga eller utreda eventuella oegentligheter i samband med tjänsten.
  • Skydda den personliga säkerheten för användarna av tjänsten eller allmänheten.
  • Skydda sig mot juridiskt ansvar.

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera absolut säkerhet.

Barns integritet

Vår tjänst riktar sig inte till personer under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från personer under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och känner till att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan att verifiera föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort informationen från våra servrar.

Om vi måste förlita oss på samtycke som rättslig grund för att behandla dina uppgifter och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi kräva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om Du klickar på en länk från en tredje part kommer Du att hänvisas till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att informera dig via e-post och/eller ett tydligt meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdatera datumet ”Senast uppdaterad” högst upp i denna integritetspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet läsa igenom denna integritetspolicy för att se om den har ändrats. Ändringar i denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss:

Via e-post: contact@tctrips.com